Er dette Rokr E2 og E3?

Det er ingen hemmelighet at Motorolas iTunes-telefon, Rokr E1 ble en flopp. Om grunnen var at den ble overkjørt av Apples egen iPod Nano, at den bare kan lagre 100 sanger eller at telefonen ser ut som en hvit Motorola E398 skal vi ikke spekulere for mye i. Men Rokr E1 var ikke den iPod-telefonen mange håpet på.

Det gikk rykter om at det ikke ville komme noen ny telefon fra Motorola som hadde integrert iTunes-støtte. Det dukket imidlertid opp nye spekulasjoner om en ny telefon i selskapets Razr-serie som skulle ha iTunes-støtte. Amobil snakket med Motorolas Norden-representant i oktober i fjor, og fikk vite at det ikke kom noen Razr med iTunes, noe som senere har vist seg å ikke stemme. Motorolas Razr V3i ble nemlig lansert som en ny iTunes-telefon fra selskapet måneden etter.

Det har versert rykter om en ny Rokr-telefon på diverse nettsteder en måneds tid, og bildet av en mystisk, avrundet telefon med Motorola-logo har lenge blitt presentert som Rokr E2. Nettstedet engadget.com presenterte i juli et bilde av en navnløs telefon fra Motonow-messen, hvor Motorola presenterte flere nye telefoner. Selskapet ville imidlertid ikke si noe som helst om den mystiske telefonen.

Det siste tilskuddet til Rokr E2-ryktene kommer fra det israelske nettstedet Gadgetim. De presenterte for en uke siden tegninger av det som skal være Rokr E2 og E3. Det som presenteres som E2 ser ut som en lys utgave av telefonen som har blitt vist frem under samme navn på diverse mobilnettsteder (blidet til høyre). Vi vet ingenting om spesifikasjonene, selv om noen nettsteder hevder at Rokr E2 skal ha støtte for USB 2.0 for rask overføring av musikk, støtte for stereo hodetelefoner over blåtann og i tillegg ha støtte for 3G.

Telefonen som nettstedet presenterer som Rokr E3 ligner veldig på den mystiske telefonen Engadget tok bilde av på Motonow-messen. Hvilke spesifikasjoner som eventuelt finnes i denne modellen, vet vi heller ikke.

Hvorvidt tegningene av de nye Rokr-telefonene er virkelige arbeidstegninger fra Motorola, eller bare noe noen har funnet på for å sette ut et rykte, har vi ikke noe godt svar på.

Det skulle imidlertid ikke forundre oss om Motorola vil komme med en ny og oppdatert Rokr-telefon nå, siden salget av E1 mer eller mindre har stagnert. Vi følger spent med, og kommer selvsagt tilbake med detaljer når ryktene blir bekreftet eller avkreftet.

(Kilder: engadget.com, mobilegazette.com, phonescoop.com, gadgetim.co.il)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen