Er dette oppfølgeren til P1i?

Sony Ericsson P1is oppfølger skal ifølge The Unofficial Sony Ericsson Blog lanseres innen kort tid. Foreløpig er nykommeren kjent under kodenavnet "Paris".

Den uoffisielle Sony Ericsson-bloggen hevder å ha tilgang til den offisielle produktvideoen til "Paris". Man får imidlertid ikke se hele videoen på nettsidene, men bare et stillbilde hentet fra videoen. Nettstedet antyder at de også vil publisere videoen om to uker.

Fullt utskyvbart tastatur

Den nye telefonen skal i likhet med forgjengeren ha en stor trykkskjerm så vel som et fullt tastatur. Tastaturet i forgjengeren befinner seg imidlertid på undersiden av skjermen, mens nykommeren får skyveformat med et tastatur skjult under den fremste delen av telefonen. Tastaturet skal forøvrig være formet likt som i forgjengeren, med to bokstaver på hver tast.

Under panseres ligger Sony Ericssons eget menysystem UIQ, akkurat som i forgjengeren. "Paris" får imidlertid den nyeste versjonen av systemet, altså UIQ 3.3. Systemet er basert på SymbianOS.

Ifølge den uoffisielle Sony Ericsson-bloggen, skal "Paris" lanseres før mai måned er omme. Og den skal være på plass allerede i september.

(Kilder: Mobil.se, The unofficial Sony Ericsson Blog)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen