Er dette nye Windows Mobile?

Alternativ tekst mangler
Er dette "Crossbow"?

Det har lekket ut skjermbilder fra det som skal være den nye utgaven av Windows Mobile, skriver nettstedet MSmobilenews.com. Bildene skal stamme fra en presentasjon fra Microsoft.

Oppfølgeren til det nåværende Windows Mobile 5 har kodenavnet "Crossbow". Bildene viser at ikonene i "Crossbow" er inspirert av Microsofts nye operativsystem for PC-er, Windows Vista.

Ikonene er ikke det eneste som sammenfaller med Vista. "Crossbow" skal i følge lekkasjen slippes til mobilprodusenter i fjerde kvartal i år, og komme på markedet tidligst første kvartal neste år. Dermed kan "Crossbow" komme på markedet omtrent samtidig som Vista.

"Crossbow" skal i følge Microsoft ha sterke forbindelser til Office 2007 og Exchange 12, og inkludere den mobile utgaven av lynmeldingsprogrammet for store bedrifter, Office Communicator.

Klikk for større bilder

 

Det er allerede kjent at Microsoft jobber på enda en ny utgave av Windows Mobile. Denne har kodenavnet "Photon", og skal være klar for mobilmarkedet ett år etter at "Crossbow" har dukket opp.

Hvorvidt skjermbildene som har lekket ut faktisk er ekte, gjenstår å se. Her kan du lese mer om "Crossbow" og "Photon".

(Kilde: MSMobileNews.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen