Er dette nye Macbook Pro?

Det har lenge gått rykter om at Apple snart vil lansere nye utgaver av sine bærbare maskiner. Som alltid ved slike lanseringer har Apple selv ingen offisielle kommentarer, men betimelig nok lekker det stadig ut bilder og nyheter. Denne gangen er det bilder av det som muligens er nye Macbook Pro som har kommet ut.

Les også: Slik gjør du Mac-en din raskere.

Murstein av en maskin
Ifølge ryktene vil Apple sine neste versjoner av bærbare maskiner være utstyrt med et enkelt sammensatt chassis skåret ut med laser og vannkanoner. Det nye designet har allerede fått et navn, "The Brick". Det har nå dukket opp bilder som kan tyde på at ryktene stemmer på diverse nettsider. Bildene dukket først opp på et kinesisk nettsted. Da Apple produserer maskinene sine ved fabrikker i Kina og Taiwan kan det være et tegn på at bildene faktisk er ekte. Du kan se flere bilder på nettstedet Apple.pro og hos Macrumors.com.


Ikke overraskende dukker det opp diffuse bilder av nye maskiner når Apple forbereder nylansering.

Foreløpig sier ikke bildene mye om hvordan de nye bærbare maskinene vil fungere, men mange håper på både trykkfølsomme skjermer og en liten skjerm integrert i touchpaden. På bildene ser det derimot ut som om Apple planlegger å ha høytalere integrert ved siden av touchpaden på noen av sine nye maskiner.

Kommer neste uke?
Ifølge ryktene vil de nye maskinene bli lansert 14. oktober, tirsdag neste uke. Noen mener dette derimot umulig kan stemme. I så fall vil Apple ha ekstremt dårlig tid for å invitere pressen med kun få dager igjen. I stede vil lanseringen skje i november. Derimot hadde ikke Apple noen egen event forrige gang de lanserte nye versjoner av Macbook og Macbook Pro. Da skjedde dette ved en enkel pressemelding.

På den annen side var det den gang kun snakk om små endringer på de populære maskinene. Om Apple denne gang forbereder store nyheter vil de neppe la dette skje i stillhet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen