Er dette nye Mac Mini?
Teknofil

Er dette nye Mac Mini?

Mange venter i spenning på Macs nye minimaskin. Mens du venter på harde fakta kan du som vanlig kose deg med de etter hvert så tradisjonelle lekkasjene.

Se video her
Apple lanserte i 2005 sin første utgave av den lille desktopmaskinen Mac Mini. Det forventes at Apple vil lansere en ny versjon av maskinen i løpet av året og dette har, som alltid når Apple forventes å lansere et produkt, ryktene til å gå. Forrige uke dukket det opp et bilde av det som skal være nestegenerasjons Mac Mini. Nå har også den første videoen dukket opp.

Her kan du selv se videoen av det som skal være den nye maskinen:


Mer USB
Apple selv har ikke uttalt seg angående hvor ekte denne videoen er. Men om vi skal tro videoen så vil neste Mac Mini i utgangspunktet se rimelig lik ut som forgjengeren. De eneste umiddelbart synlige forskjellene er en ekstra USB-port, mini DVI-utgang og en firewire 800-utgang.

Spesifikasjonene på innsiden sier videoen derimot ingenting om, men kilder som mener de vet påstår at maskinen vil komme med 2GHz Intel Core 2 Duo prosessor, 2GB DDR3 minne og en harddisk av typen SATA Super Drive. Størrelsen på denne sier derimot kildene ingenting om.

Når maskinen vil komme sier ryktene ingenting om, men flere tipper maskinen vil være til salgs innen utgangen av dette året.

Du kan lese mer om ryktene i macrumor.com sitt forum.

Kilde: Apple Insider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen