Er dette Nokias nye alt-mulig-mobiler?

Dette hevdes å være Nokia N81.
Dette hevdes å være Nokia N81.
...og dette skal være Nokia N82.
...og dette skal være Nokia N82.

Nokia kommer med to nye høyt spesifiserte telefoner i N-serien, skal vi tro nettstedet Symbian-guru.com. Ifølge nettstedets kilder, er det N81 og N82 som nå er på vei.

Åtte GB minne
N81 skal ifølge kilden være utstyrt med intet mindre enn åtte GB minne. Og denne gangen skal finnene har vraket harddisken til fordel for flashminne, noe som betyr at telefonen blir mindre enn harddiskmobilen N91, og bruker mindre strøm.

N81 skal ifølge ryktet være en skyvemobil med blank overflate. Under panseret er det visstnok både Edge og super-3G, Wi-Fi og blåtann versjon 2.

Det skal i tillegg være innebygget 3,5 mm lydkontakt, slik at det er mulig å koble hodesett rett i telefonen. Kameraet i telefonen skal ha en oppløsning på 2 megapiksler.

Klassisk N95
N82 skal ifølge tipseren være en telefon med klassisk utforming. Også denne modellen skal være utstyrt med HSDPA, Wi-Fi og blåtann 2.0. I tillegg skal det være innebygget GPS.

Kameraet skal være tilsvarende det du finner på N95, altså fem megapiksler og videooppttak i 0,3 megapikslers oppløsning. Dersom informasjonen stemmer, skal Nokia endelig ha utstyrt en telefon med skikkelig blits. N82 har visstnok en xenon-blits, slik du finner på Sony Ericsson K800i.

Det innebygde minnet skal være på rundt 100 MB. Både N81 og N82 skal være utstyrt med Series 60 Feature Pack 1.

Ifølge tipseren skal begge telefonene komme i salg i fjerde kvartal i år, altså tidligst til høsten. Når Nokia skal presentere de nye telefonen vites ikke. Det forutsetter uansett at informasjonen faktisk er sann.

(Kilde: Ringnokia.com, Symbian-guru.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen