Er dette Nokia E75?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nå har det lekket ut to nye bilder av det som skal være Nokia E75, og en tilhørende spesifikasjonsliste. Den nye telefonen vil etter all sannsynlighet lanseres på mobilmessen Mobile World Congress kommende uke. 

Proff til beinet

At den nye telefonen er i E-serien, forteller at det er proffunksjoner som er høyst prioritert. E-seriemobiler stiller med det meste av proffunksjoner, inkludert muligheter for å opprette og redigere Office-dokumenter.

I likhet med andre nyere telefoner i E-serien, får E75 støtte for å bruke forskjellige startskjermer for arbeid og fritid. 

Fullt tastatur

E75 har fått skyvedesign med et fullt qwerty-tastatur som gjemmer seg under skjermen, slik at du kjapt kan skrive e-post mens du er på farten. I tillegg har telefonen et vanlig mobiltastatur på fremsiden. 

Spesifikasjonslisten skal ha det til at E75 får et 2,4 tommers skjerm med oppløsning på 240 x 320 piksler. Telefonen får også super-3G med støtte for hastigheter inntil 3,6 Mbps, så vel som støtte for trådløse nettverk. 

Gode videospesifikasjoner

Selv om det er proffunksjoner som er i høysetet, ser det ikke ut til at E75 blir noen lettvekter på multimediafronten.

Kameraet skal ha 3,2 megapikslers oppløsning, autofokus og LED-basert fotolys. Videoopptaket støtter 640 x 480 pikslers oppløsning og en oppdateringsfrekvens på 30 bilder i sekundet. En standard 3,5 millimeters hodesettutgang sørger for høye forventninger på musikkfronten. 

Et batteri på 1000 mAh skal sørge for en levetid på 10,5 timer med skravling i telefonen eller 17 døgn i hvilemodus. Prisen skal havne på 390 britiske pund, eller i underkant av 4800 kroner inklusive merverdiavgift.

(Kilde: boygeniusreport.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen