Er dette Nokia E65?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Er dette Nokia E65?

Det har dukket opp bilder av det som skal være Nokias nye forretningstelefon, Nokia E65. I følge ryktene er den nye modellen utstyrt med Wi-Fi, og skal ha et sterkt fokus på mobil IP-telefoni.

Det er det slovakiske nettstedet Mobilmania.sk som presenterer bildene av telefonen. De samme bildene dukket også opp på Amobils forum i går. Bildene viser en skyvetelefon ikke ulik Nokia 6280.

Under skjermen sitter det taster som skal være dedikert til IP-telefoni, slik at det er enkelt å ta i bruk denne funksjonen. Ifølge nettstedet måler E65 10,6 x 4,7 x 1,4 cm.

E65 skal i følge det slovakiske nettstedet være utstyrt med firebånds GSM og 3G. De skriver i tillegg at telefonen har infrarød overføring, blåtann, EDGE og HSCSD.

Kilkk for større bilder

E65 skal ikke være utstyrt med en vanlig USB-kontakt, men Nokias egen POP-port. Telefonen skal imidlertid støtte USB 2.0. Den skal ha 70 MB innebygget minne, hvorav 52 MB er tilgjengelig for brukeren. I tillegg skal det være plass til microSD-minnekort.

Som de andre telefonene i E-serien, skal E65 være utstyrt med det Symbian OS-baserte Series 60-grensesnittet.

Telefonen har i følge nettstedet et kamera med to megapikslers oppløsning, mens skjermen er oppgitt til å ha 352 x 416 pikslers oppløsning.

Det meldes også om at telefonen skal komme i salg i andre eller tredje kvartal i år. Prisen skal være 340 euro, eller i underkant av 3000 kroner. Når Nokia eventuelt skal presentere telefonen er foreløpig usikkert.

(Kilder: Mobilmania.sk, Slashphone.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen