Er dette Nokia 5900 Xpressmusic?

Nokia 5800 Xpressmusic har fått mye oppmerksomhet. Nå har det dukket opp bilder av det som skal være tronarvingen 5900 Xpressmusic. 

Dessverre er det muligheter at bildene er av en falsk og kinesisk 5900 Xpressmusic, og bildene må derfor tas med en stor dose salt. Bildene kommer nemlig fra Kina, landet som er vidt kjent for sine mobilkopier. Det kan altså være snakk om en forsseggjort Nokia-forfalskning.

Passer til ryktene

For en stund siden vanket det imidlertid rykter om en ny trykkskjermmobil fra Nokia med såkalt kapasitiv skjerm, som betyr at skjermen reagerer på berøring av en finger i stedet for at du fysisk trykker ned skjermen. Det finnes en sannsynlighet for at det er denne vi nå ser bilder av. 

Ryktene skal ha det til at den nye trykkskjermmobilen skal ha en 3,5 tommer stor skjerm og kamera med oppløsning på fem megapiksler.

Ikke videosamtaler?

Det som understøtter tvilen litt, er at telefonen som er avbildet mangler et kamera i front for videosamtaler. Det er ikke mange 3G-telefoner fra Nokia som ikke har et slikt frontmontert kamera.

Uansett om du velger å være godtroende nok eller ikke, kan du se på flere bildet av den angivelige Nokia 5900 Xpressmusic på symbian-freak.com.

(Kilde: symbian-freak.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen