Er dette MP3, GPS eller håndfri?

GPS i bilen er ikke lenger et sært tilbehør for lastebilsjåfører og nerder bak rattet. Nå kan navigasjonssystemet i bilen både vise deg veien til nærmeste plankebutikk og spille av Kramgoda låtar.

Et av de nyeste systemene kommer fra TomTom, og kan i tillegg til det overnevnte, dra et par partytriks til opp av magikerhatten. TomTom Go 910 føyer seg nemlig inn i rekken av stereoanlegg, kosebamser, skrittellere, gymsokker, skrutrekkere, stekeovner, stuelamper, lyspærer og annet dilldall som kan brukes sammen med iPod. Dermed kan du kontrollere musikken din fra GPS-mottakeren.

Om du ikke er iPod-eier, byr Go 910 på en innebygget mp3-spiller. Sangene dine lagres på den integrerte harddisken på 20 GB, hvor 12 GB er ledig til alt fra Kaptein Sabeltanns siste krumspring, til favorittalbumet ditt med danske Olsen Brothers.

Sammensmeltingen av funksjoner slutter ikke her. Om du ikke har en håndfriløsning i bilen din, tar Go 910 mer enn gjerne samtalene dine over blåtann for deg.

Alt sammen styres ved hjelp av den fire tommer store trykkfølsomme skjermen på Go 910.

Om du skulle kjøre deg vill på turen til Kardemommeby i sommer, kan Go 910 fortelle deg veien på 36 forskjellige språk. Om du vil, kan den også lese opp gate- og stedsnavn for deg. Inkludert i pakken får du kart over Vest-Europa, USA og Canada.

Når du kommer fram kan Go 910 hektes løs fra festet sitt i bilen, og brukes som en vanlig mp3-spiller når du ligger og drar deg på stranda.

I prisguiden koster Go 910 fra omtrent 5700 til i underkant av 7000 kroner. Så om du investerer i år, har du kanskje råd til faktisk å dra på ferie til neste år.

Listen over alle spesifikasjonene finner du på TomToms hjemmesider.

(Kilder: Engadget.com, Tomtom.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen