Er dette Motorolas nye Razr?

Motorolas Razr-serie med V3-modellen i front har bragt Motorola frem og tilbake i søkelyset, og det har den siste tiden svirret mange rykter om at Motorola nå har en ny Razr-modell i ermet.

Nettstedet BengalBoy kunne igår legge ut en komplett test av Motorolas nye Razr-flaggskip. Det til tross for at telefonen ikke har blitt lansert, og inntil nylig kun var et rykte. Nettstedet har lagt ut bilder både av telefonen og bilder tatt med det innebygde kameraet.

Ifølge BengalBoy skal den nye Razr-telefonen, også kalt Canary, ikke være en 3G-telefon, men være en vanlig GSM-telefon med EDGE. Selv om mangel på 3G-støtte kanskje vil skuffe noen, så har telefonen en rekke andre godbiter på lager.

Blant annet skal Canary ha et to megapikslers kamera, mulighet til å ta opp video i oppløsningen 352 x 288 punkter og lagre bilder og video enten på det 17 MB store internminnet, eller på minnekort av typen TransFlash. Sistnevnte finner du i størrelser på opptil 1 GB.

Ikke overraskende skal den nye Razr-varianten ha innebygget mp3-spiller. I tillegg kommer støtte for stereo blåtann, eller A2DP, som lar deg koble til et trådløst stereo-hodesett og høre på musikken i det. Canary skal visstnok også ha støtte for AVRCP, som innebærer at du kan bruke telefonen som fjernkontroll via blåtann.

Selv om det nevnes at Canary visstnok er noe mindre enn de første Razr-modellene i bredde, så kommer det klart frem på bildene at den nye Razr er langt tykkere enn for eksempel V3i, og heller matcher Sony Ericssons K800i i tykkelse. Det vil si en tykkelse på hele 2,2 cm.

Vekten skal ligge på over 100 gram.

Det som også er verdt å merke seg er at Canary er langt smalere, og har et helt annet design enn sine forgjengere. Metallflater er byttet ut med tilsynelatende glanset plast, og både tastatur og andre vesentlige detaljer har fått en skikkelig makeover i Motorolas designhovedkvarter. Så gjenstår det bare å se om Canary-designet slår like godt an som V3i-designet gjorde.

Utifra tidligere rykter er det blitt hevdet at Canary først vil komme i fjerde kvartal i år, eller først neste år. Om det stemmer, gjenstår å se. Du kan lese vår første nyhet om Razr Canary her.

(Kilder: BengalBoy)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen