Er dette Motorolas kameramonster?

Det er over to måneder siden de første bildene av Motorolas 2008-modeller ble lekket. Noen offisielle spesifikasjoner har vi fremdeles ikke sett noe til, men de siste ukene har det dukket opp en del flere rykter rundt Motorolas planer for neste år.

Da den første Razr-telefonen ble lansert var syltynne kamskjellsmodeller unikt, men produsenten kan trygt sies å ha melket konseptet til døde. Senest i september i år gikk toppledelsen i selskapet ut og lovet å lansere mer innovative modeller fremover.

Satser på kameramodeller?

Noe av det første vi sannsynligvis får se fra Motorola i 2008 er en ny serie med navnet Zine. Det spanske nettstedet Gizmos.es skriver at de har fått bekreftet minst to telefoner i den nye serien i løpet av de neste 12 månedene.

Den første Zine-modellen ser ut til å få navnet Z12, og skal komme før sommeren. Denne modellen blir Motorolas første 5-megapikselmobil, og dersom bildene i denne artikkelen er ekte, er optikken levert av Kodak. Ekte blits, kontinuerlig autofokus og annet snacks skal være på plass, men ellers eksisterer det lite informasjon rundt modellen.

Den andre modellen er den beryktede 8-megapikselstelefonen produsenten sies å brygge på. Noen flere spesifikasjoner enn dette er foreløpig ikke tilgjengelig, og det ser også ut til å være nesten et år til telefonen skal lanseres.

Dermed ser det ut til at Motorola inntar kamerakrigen, etter å ha sett alle de fire andre store produsentene lansere 5-megapikselsmodeller. Det er imidlertid mye mer enn antall megapiksler som gjelder når man skal lage gode kameratelefoner, så vi er spente på resultatet.

(Kilder: Electronista, IT168, Justamp)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen