Er dette iWatch?

Amp+ og Flight+
Amp+ og Flight+

Mange kjenner sikkert til Nikes iPod-kompatible joggesko, som kunne formidle treningsdata til iPoden din via en liten sensor. Nå skal flere kilder ha det til at Nike har videreutviklet konseptet og kommer med tre par klokker som skal kunne vise treningsdata og la deg styre musikken på iPod-en - trådløst.

De tre klokkene, som går under navnene Flight+, Amp+ og Aero+ skal kunne brukes som et tillegg til iPod-systemet som Nike og Apple presenterte i fjor sommer. Amp+ ble avslørt i årets første utgave av det amerikanske magasinet Men's Health, mens de to øvrige modellene foreløpig kun er ubekreftede rykter.

Flight+ og Aero+
Flight+ og Aero+ skal være de to mest avanserte klokkene av de tre, og eneste forskjell mellom de to finnes i utseendet, ettersom Flight+ er beregnet på kvinner mens Aero+ er rettet mot menn.

Begge versjonene har en standard LCD-skjerm som kan vise tid, dato, chronometer-funksjoner samt en knapp som skrur på funksjonen som leser opp opplysninger om treningsøkten på engelsk. Det skal også være egne taster for justering av volum og spoling på klokkene.

Ryktene sier ingenting om hvordan klokkene skal kommunisere med iPod og sko, foruten at alt skal foregå trådløst. Batteritid og størrelse på klokken er heller ikke kjent.

Aero+ (alle bilder, iLounge.com)
Aero+ (alle bilder, iLounge.com)

Amp+ - billigutgaven
I motsetning til de to øvrige klokkene, så er Amp+ allerede bekreftet gjennom en artikkel i Mens Health, der Nike lister opp et par av produktene de vil lansere i år. Amp+ skal være en langt billigere klokke enn de to øvrige, noe som resulterer i en langt mindre klokkeskjerm og færre funksjoner.

For imotsetning til de to øvrige, så kan Amp+ kun vise tid og tilkoblingsstatus for iPod. I tillegg vil klokken ha et sett med musikknapper lik dem på iPod Shuffle, som du kan styre musikken med.

Prismessig skal Amp+ ifølge ryktene havne på omtrent 79 dollar veiledende pris, noe som tilsvarer vel 560 kroner.

De to øvrige klokkene skal ligge på 129 dollar stykket, eller vel 900 norske kroner. Ifølge ryktene skal samtlige av klokkene bli lansert 1. mai i år. Om det stemmer vil kun tiden vise.

(Kilde: Gizmodo, iLounge)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen