Er dette Iphones nye rivaler?

Nokias har blitt avslørt, nå er det Samsung sin tur. De store mobilprodusentenes ser tydeligvis på Iphone som en trussel, og det lekker nå ut bilder av den ene utfordreren etter den andre.

Trykkskjerm, "ingen" taster

Slik ser Instinct ut.
Slik ser Instinct ut.
(Foto: Sprintusers.com)
(Foto: Sprintusers.com)

Instinct er siste nytt av Iphone-utfordrere. Samsungs første telefon med trykkskjerm og manglende tastatur er blitt avslørt av en amerikansk Sprint-bruker, med bilder av telefonen og esken den skal selges i.

I følge personen bak bildene er det en trykkskjerms-telefon med avansert nettleser. Utover dette sies det ingenting om telefonen, utover det en kan gjette seg gjennom bildene. Såvidt en kan se har telefonen ingen taster utover menytaster i front, og en usedvanlig høy skjerm.

Menysystemet virker å være en videreutvikling av menyene vi kjenner fra Samsung-telefoner i dag. Dette betyr først av alt at Samsung ikke satser på smarttelefon-system som Symbian eller Windows Mobile når de skal gå tastefritt, men også at Instint vil kunne få et menysystem folk kjenner seg igjen i.

Til slutt skal det sies at Instinct verken er lansert eller bekreftet av Samsung. Mangel på mer informasjon gjør også at det er vanskelig å gå god for telefonen. Et annet spørsmål som melder seg er om telefonen virkelig skal hete Instinct eller noe annet, og om den kun er beregnet på det amerikanske markedet. Operatøren Sprint driver kun i USA, og dette kan derfor være en naturlig slutning å ta.

Mer på Samsung I900

Samsung I900
Samsung I900
(Foto: PCOnline.com.cn)
(Foto: PCOnline.com.cn)

Det er derimot lettere med Samsung I900. Denne har vært omtalt lenge, med spesifikasjoner og bilder. Nå har imidlertid de første høyoppløste og skarpe bildene dukket opp.

Som kjent fra før ryktes det at I900 skal få Windows Mobile 6.1, super-3G og fem megapikslers kamera. Med de nye bildene hevder ryktene nå at telefonen skal få hele 16 GB internminne, GPS-mottaker, Wi-fi og Bluetooth 2.2.

Skjermen skal være 3,5 tommer stor og ha oppløsning på 240 x 400 punkter.

Ryktene oppgir ingen informasjon om når telefonene eventuelt skal komme eller hva de vil koste.

(Kilde: Navigadget, Sprintusers.com, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen