Er dette Google-mobilen?

Alternativ tekst mangler
Er Samsung Z720 Google-mobilen?

Før nyttår dukket det opp spekulasjoner om at Google ville gå sammen med HTC og operatøren Orange om å utvikle en egen Google-mobil. Telefonen skulle i følge ryktene være utstyrt med en rekke Google-funksjoner som tradisjonell søking, Gmail og kartsøk.

Ryktene viser seg imidlertid å stemme dårlig med virkeligheten. Telefonen er rett og slett er en helt ordinær Samsung Z720 med en rekke Google-applikasjoner forhåndsinstallert, skal vi tro Engadget Mobile.

I følge nettstedet er Z720 den første "Google-telefonen". Dermed ser det ut til at det ikke kommer noen Google-Orange-HTC-mobil med det første. Det betyr likevel ikke at en slik telefon ikke vil komme.

Det var den britiske avisen The Observer som først presenterte ryktene om at Google var i samtaler med HTC og Orange. Ifølge avisen har toppsjefer i Orange vært på besøk hos Google.

Dersom en ny Google-mobil ikke dukker opp med det første, kan det altså se ut til at vi har en ny "iPhone-situasjon" å forholde oss til, med spekulasjoner, rapporter og ubekreftede rykter.

(Kilder: Engadgetmobile.com, observer.guardian.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen