Er dette fremtidens Samsung Galaxy?

Bøyelig skjerm og batteri lar deg forme mobilen slik du vil.

Før du får for høye forhåpninger: Dette er bare et konsept.

Likevel er det vanskelig å ikke bli imponert over hva designeren Heyon You har laget, og krysse fingrene for at en slik mobil kan se dagens lys en gang i fremtiden.

Mange muligheter

You valgte å lage et konsept basert på mulighetene Samsungs bøybare AMOLED-skjermer byr på. Han kaller telefonen Samsung Galaxy Skin, som skal kjøre det oppdiktede operativsystemet Android Flexy. Det spesielle med både telefonen og operativsystemet er at innholdet og brukergrensesnittet endrer seg ut ifra hvordan telefonen er bøyd, og hva du vil gjøre. Dette inkluderer ting som å høre på musikk, bruke telefonen som GPS i bilen eller som en bærbar prosjektor.

Som det ikke var nok med en gigantisk skjerm du kan bøye som du vil, er telefonen også utstyrt med en liten prosjektor i enden.
Som det ikke var noen med en gigantisk skjerm du kan bøye som du vil, er telefonen også utstyrt med en liten prosjektor i enden.

Telefonen består av to rimelig stive sider og en stor bøyelig skjerm i midten, slik at du kan oppnå en mengde ulike former med telefonen.

Telefonen kjører et operativsystem designeren har valgt å kalle Android Flexy.
Telefonen kjører et operativsystem designeren har valgt å kalle Android Flexy.

Hvor stor sansynlighet det er for at en slik telefon blir produsert er nok heller liten. Likevel ser vi stadig teknologi utvikle seg i riktig spor, og nå nylig klarte forskere ved Stanford University å lage et gjennomsiktig, bøyelig batteri. Kombinert med Samsungs bøyelige AMOLED-skjerm er det kanskje ikke slike mobiler så langt unna likevel?

Her kan du se det gjennomsiktige batteriet.

(Kilde: Phone Arena )

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen