Er dette fremtidens mobil?

Det tror i hvert fall Nokia.

Nokia har tatt en titt i krystallkula, og funnet ut at fremtidsmobilen har tatt et stort steg videre fra dagens mobiler. I en to minutter lang video får vi se hvordan Nokia tror fremtiden vil se ut, og hvordan mobiler vil kunne se ut med ny teknologi.

Ikke først ute

Det finnes allerede mange av slike videoer, og Nokia, Samsung og Microsoft har alle laget sine egne fremtidsvisjoner.

Nokia ville ikke være noe dårligere, og viser oss en ovalformet mobiltelefon med en berøringsfølsom skjerm som ser ut til å dekke hele overflaten.

Man kan bøye på mobilen for å bla mellom bilder (noe Nokia allerede har vist frem), og når noen ringer vil ringetonen reflektere humøret til den som ringer.

I tillegg skal overflaten være «elektro-taktil», slik at den vil kunne gjenspeile ulike teksturer, slik at du kan dra fingeren over mobilen og "kjenne" hvordan et bilde ser ut.

Virkelighetsfjernt

Visjonene til Nokia er mildt sagt høytflygende, og de sier selv at flere av delene de viser frem ikke kan produseres med dagens teknologi.

Det betyr imidlertid at en eller annen gang vil vi kanskje kunne se teknologi som dette implementert i en fremtidig mobil, men kanskje med en annen formfaktor og gjennomføring.

Hva synes du om designet? Kunne du tenkt deg en mobil som dette?

(Kilde: Phone Arena)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen