Er dette fremtiden?

Microsoft har lagt ut en video som skal vise et nytt grensesnitt slik det kan bli i Windows 8. Det dreier seg om dramatiske endringer i grensesnittet sammenlignet med Windows 7.Windows 8 kommer sannsynligvis til bruke berøringsfunksjonen Surface 2, som er en etterfølger til Microsoft Surface, det er en enhet som skal kunne kommuniserer med blant annet HTC HD7.

Tradisjonelle menyer og ikoner er borte, og i stedet får brukeren bobler på skjermen. Dette er bobler som blant annet skal kunne hente frem filer etter brukerens ønske, og de skal også gjøre det enklere å vise oppdatert informasjon fra internett, gjerne informasjon som streames direkte på skjermen i sanntid.

Boblene opprettes automatisk og deles i forskjellige kategorier som personlig, underholdning og så videre. Dersom brukeren trykker på en boble vil dette medføre at et program blir kjørt opp, eller at det hentes frem informasjon fra nettet.

Det er foreløpig uklart når eller om dette blir en realitet – spørsmålet er om Microsoft ønsker å ta en risiko med en såpass dramatisk endring i grensesnittet. En av fordelene med det nye grensesnittet skal være at brukeren vil få tilgang til informasjon mye raskere enn med det mer tradisjonelle grensesnittet i Windows 7.

(Kilde: Dailytech)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen