Er dette en ny Sony Ericsson?

Alternativ tekst mangler

I det siste har det versert rykter om en ny mobiltelefon fra Sony Ericsson på diverse nettsteder etter at det dukket opp bilder av det som angivelig skal være en ny telefon i K-serien.

Telefonen er i følge bildene utstyrt med et kamera med to megapikslers oppløsning og autofokus. I tillegg er telefonen merket "Cyber-Shot", noe K800i er alene om så langt. Bildene viser også at telefonen har beskyttelsesdeksel foran kameralinsen.

Telefonen har også fått lade- og håndfriplugg på venstre side, noe som eventuelt blir første gang vi ser fra Sony Ericsson. Både Nokia, Samsung og BenQ-Siemens har gått for denne løsningen før.

Den nye K-telefonen skal ellers være utstyrt med en skjerm med 240 x 320 pikslers oppløsning og en fargedybde på 262 000 farger. Som de fleste nye Sony Ericsson-telefonene støtter også den nye telefonen M2-minnekort.

I følge NewMobile.nl skal den nye telefonen være priset i midtsegmentet og komme i salg i løpet av noen få måneder. Nettstedet hevder også at det vil komme mange andre nye Sony Ericsson-telefoner.

Hvorvidt telefonen på bildene er ekte eller ikke, gjenstår å se. Om den er falsk, er det i så fall gjort et godt stykke falskneri.

(Kilder: NewMobile.nl, secentral.net)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen