Hva i alle dager er egentlig dette? (Foto: the01phone.com)

Er dette den perfekte mobilen?

En hittil ukjent og mystisk mobiltelefon har nylig dukket opp fra ingensteds og skapt en liten furore på forskjellige teknologinettsteder.

Telefonen kalles "The 01 phone", og har en egen nettside som kun viser en nedtelling. I skrivende stund viser den 27 dager og en time.

Nettstedet gir ingen detaljer om telefonen, men det britiske teknologinettstedet T3 hevder å vite at 01-telefonen skal være en real teknologikjempe.

Spekket med minne

Ifølge T3 er 01 en mobiltelefon med en stor trykkskjerm som dekker nesten hele fremsiden. I tillegg har telefonen et fem megapikslers kamera, 3G-støtte og hele 32 GB innebygget minne.

Telefonen har på sett og vis også et utskyvbart tastatur. Dette fungerer som et lasertastatur som projiserer tastene foran telefonen, slik at du kan skrive rett på bordflaten. Dette er for øvrig et konsept vi har sett tidligere som et Bluetooth-tastatur.

På den utskyvbare delen kan man på bildene også se at det sitter multimediataster.

Bare tøys?

Hvorvidt 01 bare er noens drømmer om den perfekte mobiltelefon, eller om det er noe vi faktisk vil finne i butikkene i nærmeste fremtid er fortsatt uklart.

At domenet the01phone.com eies av Future Publishing som eier T3, og ble opprettet 18. august i år gjør at det hele virker noe usannsynlig. Folkene bak produktet har tydeligvis kjøpt domenet bare dager før de satte i gang kampanjen.

BIldene på nettsiden viser for øvrig en nettleser som har T3s nettside åpen. At T3 samtidig er det eneste nettstedet som hevder å vite noe om spesifikasjonene gjør at man lett kan tenke seg at det er T3 som prøver seg på morsomheter.

Det kan tenkes at T3 ønsker å skape blest om sin egen nettside, noe de i alle fall har klart. Det kan også tenkes at dette er et forsøk på å vise hvor lett det er å starte et rykte.

Hva som skjer får vi trolig vite når klokken har telt ned til null.

(Kilder: t3.com, the01phone.com, cellular-news.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen