Er dette de nye Chess-mobilene?

Er dette de nye Chess-mobilene?

Kinesiske Huawei er produsenten bak Chess' mobiltelefon X-One. Ettersom denne mobilen er en suksess, kan vi nå vente oss tre-fire nye slike mobiler i løpet av år 2008. Blant de nye mobilene kan det hende vi finner U550, en foldemobil med HSDPA, og U121 i stålfinish, som ellers er svært lik X-One.

Les mer:
- Pangstart for Chess-mobilen
- Chess med egen mobiltelefon
-Test: Slik er Chess-mobilen

X-Two?
Oppfølgeren til X-One kan altså være musikkmodellen U550 som kan koble seg opp mot HSDPA (Tubro-3G) og støtter "alle" musikkformater. Bilder tas med opptil to millioner piksler, og kan sendes via Bluetooth (støtter stereolyd), eller USB 2.0-tilkobling. Mobilen har bare 64 megabyte lagringsplass, men støtter microSD-kort.

Det er en smal foldemobil med trykkfølsomme medieknapper på frontskjermen. Hovedskjermen er på to tommer. Mobilen måler 9,8 x 4,9 x 1,7 centimeter og veier 105 gram.

X-One Steel?
Huawei U121 er en mer eksklusiv utgave av X-One eller Huawei U120, som den "egentlig" heter. Kvalifikasjonene er akkurat de samme, men mobilen er kledd i børstet stål. Mobilen er også en anelse mindre; to millimeter kortere, en halv millimeter smalere og én millimeter tynnere. Vekta er den samme som X-One, nemlig 90 gram.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen