Er dette dagens Nokia-lanseringer?

Alternativ tekst mangler
Er dette Nokia-nyhetene vi får se under CES?

OPPDATERT: Nokia har lansert nye modeller. Les mer her >

I kveld norsk tid åpner den internasjonale CES-messen i Las Vegas offisiellt. Dette er en av årets aller største begivenheter innen forbrukerelektronikk, inkludert mobiltelefoni. Mange av produsentene lansererer nemlig nye produkter under messen.

Det er ventet at Nokia skal slå på stortromma, og det er derfor mye spenning knyttet til finnenes lanseringer i Las Vegas. I det siste har vi sett lekkasjebilder av det som skal være Nokia E65, og det har også dukket opp bilder som viser ferdige eksemplarer av oppfølgeren til Nokia 770 Internet Tablet, N800.

Tidligere har vi også sett bilder av det som skal være oppfølgeren til N93, N93i, og dessuten en oppfølger til E61. Dessuten har det en stund gått rykter om at Nokia har en oppfølger i Communicator-serien sin klar.

Det ligger med andre ord til rette for en skikkelig storlansering fra Nokia. Dette er ikke usannsynlig med tanke på at det har gått en stund siden finnenes siste store lansering, som var N95.

I følge Mobil.se skal Nokia allerede i dag lansere nye modeller. Amobil følger med, og kommer med oppdateringer så snart nye modeller blir lansert.

(Kilder: Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen