Er det Nokias nye storselger?

Det er helt tydelig at årets store mobilbegivenhet er rett rundt hjørnet. I dagene før GSM World Congress går av stabelen flyter nemlig ryktene og nylanseringene. Det er alltid en fordel å være tidlig ute, så ikke lanseringen blir borte i det enorme lanseringsrushet som skjer i Barcelona neste uke.

Det er vel derfor Nokia har kommet med en ny modell i sin Classic-serie. Denne serien er nye versjoner av noen av finnenes mest populære modeller. Nå er turen kommet til Nokia 3120. Ikke overraskende har Classic-versjonen fått langt bedre spesifikasjoner enn forgjengeren, som først kom på markedet i 2004.

Les også:

- Test: Nokia 6500 Classic - Slank perle fra Nokia
- Test: Nokia 6120 Classic – Toppmobil til bunnpris
- Test: Nokia 3110 Classic - Perfekt for bestemor

Mye for lite

Nokia 3120 Classic har et rent og elegant design, og kommer i flere forskjellige farger, blant annet grafitt, plomme/pudderhvit, dyp rød og kastanjebrun. Den tynne mobilen har en to tommers QVGA-skjerm (240 x 320 punkter) og har et kamera med oppløsning på to megapiksler (med blits).

Telefonen støtter også 3G, med kamera for videosamtale. I tillegg har den MP3-spiller og støtte for opptil fire gigabyte minne. Den støtter også push e-post og øyeblikkelige meldinger.

Mobilen er forventet i butikkhyllene før sommeren og prisen skal ligge på rundt 150 euro (1 200 kroner uten norske skatter og avgifter). Mye som kan tyde på at dette blir en ny suksesshistorie for finnene..

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen