Samsungs lansering av Galaxy S III lekket på nett

Er Galaxy S III-lanseringen avslørt?

Samsungs lansering av Galaxy S III lekket på nett

Arvtageren til Galaxy S II slippes kanskje om seks uker.

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Galaxy S II dukket opp i butikkhyllene i fjor vår, og har siden blitt Samsungs mest suksessfulle telefon noensinne.
Galaxy S II dukket opp i butikkhyllene i fjor vår, og har siden blitt Samsungs mest suksessfulle telefon noensinne.

En av årets mest etterlengtede lanseringer nærmer seg. Oppfølgeren til knallsuksessen Galaxy S II er ventet å komme i vår, og nå kan det hende at datoen er spikret.

Les også: Test av Samsung Galaxy S II

Nettstedet youmobile.org har nemlig fått tak i det som skal være en invitasjon til lanseringen. Foreløpig er det ikke godt å si om invitasjonen er ekte eller ei. Det har versert mange rykter og konseptbilder av Galaxy S III allerede.

Lanseres om seks uker?

Hvis invitasjonen er ekte vil Samsung vise frem Galaxy S III i London, om drøye seks uker. 22. mai står det nemlig på invitasjonen.

Invitasjonen er dessuten prydet av navnet Galaxy S III og det som ser ut som nedre halvdel av en tynn og blank telefon.

Designendring

Dersom telefonen på bildet faktisk er Galaxy S III kan det se ut til at Samsung er i ferd med å gjøre en ganske stor stilendring fra de to foregående modellene. Telefonen ser metallisk ut, og det er ingen synlige skjøter i bildet.

Forløperne, Galaxy S og Galaxy S II, er begge bygget i plast, og har skjøter på baksiden og langs kantene. Dessuten var begge telefonene tilgjengelig kun i sort til en stund etter lanseringen.

Selv om bildet skulle vise seg å være ekte, kan Samsung selvsagt ha skjult viktige detaljer. Det er nemlig heller ikke mulig å se noen micro-USB-kontakt nederst på telefonen. De fleste av Samsungs nyere telefoner har hatt ladekontakten i bunn.

Uvisst om spesifikasjoner

Foreløpig er det ikke kjent nøyaktig hvilken innmat Galaxy S III vil få. Samsungs nyeste Exynos-brikke med fire prosessorkjerner er imidlertid med i mange av spekulasjonene.

Det regnes som sannsynlig at forsiden av telefonen vil prydes av en stor skjerm på 4,65 tommer. Her er det Super AMOLED Plus-teknologien som har fått mest omtale i de utallige ryktene. Flere ulike oppløsninger har vært nevnt så langt, inkludert 1080p, eller Full HD.

På menyfronten er det sannsynlig at toppmodellen vil stille med nyeste versjon av Android, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, i tillegg til Samsungs egne Touch Wiz-menyer.

Les flere saker om Galaxy S III

(Kilde: youmobile.org)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen