Slik skal Sonys nye WH-1000XM3 se ut, ifølge bildene som The Walkman Blog har funnet frem til fra en nettbutikk.
Slik skal Sonys nye WH-1000XM3 se ut, ifølge bildene som The Walkman Blog har funnet frem til fra en nettbutikk. (Foto: The Walkman Blog)

Er dette Sonys nye støydempings-flaggskip?

1000XM3 ser ut til å komme på IFA.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

God aktiv støydemping var i mange år ensbetydende med Bose, men siden lanseringen av modellen 1000X i 2016 meldte Sony seg definitivt også på i kampen om å tilby de beste hodetelefonene med aktiv støydemping.

1000XM2 ga i fjor en solid, men ikke akkurat revolusjonerende oppgradering, og nå ser det ut til at tredje generasjon kommer til å bli lansert på IFA-messen denne uken. 

Rimelig sikkert at de kommer 

Bilder fra Sonys FCC-melding om 1000XM3. Foto: Sony/FCC

I juli dukket det opp referanser hos den amerikanske godkjenningsmyndigheten FCC med navnet 1000XM3, og en Reddit-bruker kom over manualen til hodetelefonene på Sonys nettsider, men denne er selvfølgelig nå tatt ned. 

Han oppsummerer endringene slik:

  Foto: Sony/FCC
  • Bytte fra microUSB til USB-C for lading. 
  • Ny og raskere lading. 10 minutter gir fem timer batteri, mot tidligere 70 minutter. 
  • Ny mikrofon. 
  • 20 gram lettere, 255 mot 275 gram. 
  • 30 timer batteri med trådløs lyd og støydemping. Det er på papiret mindre enn dagens 40 timer, men muligens ikke noen særlig forskjell i praksis. 
  • Bluetooth 4.2 i stedet for 4.1. Altså ikke Bluetooth 5. 

Slik skal de se ut

Sony-bloggen The Walkman Blog publiserte før helgen også bilder av hodetelefonene som skal være lagt ut for tidlig av en nettbutikk.

Her ser vi blant annet at Sony-logoen på siden er glosset opp, og det kan også se ut som om det er lagt til noe mer skum både rundt øreklokkene og på hodebåndet. 

Kommer det en XM3-modell vil den som nevnt garantert bli vist frem på IFA-messen i Berlin denne uken. Der er Tek.no selvfølgelig til stede. 

MDR-1000X til venstre, XM2 til høyre. Bilde: Ole Henrik Johansen / Tek.no

Da Sony lanserte 1000XM2 falt for øvrig prisen på 1000X ganske markant, så det kan være verdt å ha litt is i magen om du er på jakt etter nye støydempende hodetelefoner.

Det som dog kan stikke kjepper i hjulene for å gjøre et nytt kjempekupp er at 1000XM2 allerede koster det samme som 1000X ble senket til da XM2 kom. Det kan kanskje tyde på at butikkene har fått beskjed om at XM3 er på vei. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen