Er dette Xperia Z5+?
Teknofil
Er dette Xperia Z5+? (Bilde: Weibo)

Er dette Sony Xperia Z5+?

Kan få 4K-skjerm og fingeravtrykkssensor.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mobilryktemølla spinner som alltid videre, og denne gangen er det Sonys kommende toppmodell som er havnet i søkelyset. For kort tid siden lekket det ifølge GSMArena et bilde av det mange har valgt å kalle «Xperia Z5+», med kodenavnet «S70+».

Xperia Z3+ er dagens toppmodell. Den er imidlertid ikke større enn sin forgjenger, så om Z5+ blir hetende akkurat det her til lands er kanskje litt usikkert.
Xperia Z3+ er dagens toppmodell. Den er imidlertid ikke større enn sin forgjenger, så om Z5+ blir hetende akkurat det her til lands er kanskje litt usikkert. Foto: Sony

Videre mener kilder på Weibo å vite at den vil få en 5,5 tommer stor skjerm, med en oppløsning på latterlig høye 3 840 x 2 160 piksler (4K). Dette vil i så fall bli en av de første telefonene i sitt slag, og ettersom Sony selger brukbart i Norge er det godt mulig at den kommer blir lansert her på berget også.

Bildene viser at telefonen vil komme i fargene hvit, svart og gull, samt den noe udefinerte fargen «Chrome» (metall/grå). Innmaten vil naturlig nok oppgraderes, og en fingeravtrykkssensor vil få plass på siden.

Z5+ er også kanskje rett rundt hjørnet?
Sony Xperia Z5 kan komme allerede i september »

(Kilde: GSMArena, Weibo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen