(Bilde: VentureBeat)

Er dette Samsung Galaxy Gear?

Smartklokken skal være lekket før lansering.

Smartklokker er i skuddet for tiden, og Samsung er på vei med sin egen versjon – det lure armbåndsuret Galaxy Gear. Offisiell avduking er 4. september på IFA-messen i Berlin, men nå skal bilder av selve klokken ha blitt lekket på nett.

Det er nettstedet Venture Beat som står bak lekkasjen, ettersom de var til stede på en promotilstelning. De fikk ikke ta bilder av selve produktet de fikk se, men de klarte likevel å lure til seg noen blinkskudd av en intern reklamefilm for smartklokken.

Helseklokke

Ifølge VentureBeat har Galaxy Gear en skjerm på 3 tommer, innebygde høyttalere og et kamera med en 4-megapikslers sensor. De syns klokken var litt klumpete og stor, men fremdeles lett av vekt.

Armbåndsuret skal visstnok ha med en del helseapper fra Samsung, inkludert pedometer, hjertemåler og kaloriovervåker, noe som tyder på at Samsung vil markedsføre klokken som et slags helseprodukt.

Standard smarttelefonfunksjoner vil fremdeles være med på kjøpet, og enkelte egenskaper, som sosiale medier, kan angivelig fungere uten en tilknyttet mobiltelefon.

Vi «vet» mye allerede:
Her er detaljene om Samsungs smartklokke »

(Kilder: Venture Beat via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen