Nye LG G4 skal få en svakt buet design, og det hevdes at byggekvaliteten går et hakk opp fra dagens G3.
Nye LG G4 skal få en svakt buet design, og det hevdes at byggekvaliteten går et hakk opp fra dagens G3. (Bilde: @OnLeaks/Twitter)

Er dette LGs neste mobilflaggskip?

Bilder av det som kan være LG G4 har dukket opp på ryktebørsen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

De siste generasjonene toppmobiler fra Sør-Koreanske LG har fått god mottakelse, og siste utgave ut, G3, ble til og med kåret til årets beste smarttelefon sammen med Apples iPhone 6 under Mobile World Congress. Telefonen ble lansert i mai i fjor, og forventningene om en oppfølger kryper stadig nærmere. Nå har nye  bilder av det som kan være LG G4 dukket opp på nett.

Det er Twitter-brukeren @OnLeaks som har lagt ut bildene, som skal være tidlige pressefoto av telefonen.

Testen av dagens toppmodell fra LG, G3, kan du lese i denne saken.

Får toppmodellen også en bøy?

Slik ser telefonen ut fra forsiden. Legg merke til at frontkameraet ser ut til å ha fått mye plass. Det kan være snakk om lyssterk optikk, vidvinkel eller begge deler.
Slik ser telefonen ut fra forsiden. Legg merke til at frontkameraet ser ut til å ha fått mye plass. Det kan være snakk om lyssterk optikk, vidvinkel eller begge deler. Foto: @OnLeaks/Twitter

Den nye telefonen skal være bittelitt større enn dagens utgave, men viktigere er det at den ser ut til å ha fått en svak bue på baksiden. Dermed ser G4 ut til å passe greit inn i selskapets nye serie telefoner, der også midt-på-stigen-produktene har blitt svakt buet. I tillegg er LGs nye G Flex 2 på vei inn i markedet, med både en langt mer markant bue, og fleksibelt skjermpanel.

Den nye G4-en ser også ut til å få knapper på baksiden, slik vi kjenner fra tidligere modeller, men kameralinsen har en helt annen design enn vi er vant til. Totonet LED-blits og laseren som styrer fokuseringen er imidlertid der vi forventer å se dem.

GSMArena.com melder at den nye telefonen er ventet å få bedre byggekvalitet enn dagens G3, og at innmaten sannsynligvis blir en Snapdragon 810-brikke fra Qualcomm. Det er denne som allerede sitter i LG G Flex 2.

Forbedret kamera?

Som i dag skal skjermen ha 2560 x 1440 piksler, men det kan hende skjermen blir litt mindre enn dagens. I sin rykteoversikt oppgir nettstedet i hvert fall at LG G4 har skjerm på 5,3 tommer.

Noe økt kameraoppløsning ser det ut til å bli. Dagens LG G3 har et meget godt kamera som knipser bilder i 13 megapikslers oppløsning. Med G4 øker oppløsningen til 16 megapiksler, om vi skal tro på nettryktene. Hva det vil si for bildekvaliteten er høyst usikkert, og avhenger av både glasset som settes inn foran brikken, og av hvilken brikkestørrelse som velges.

Under årets store mobilmesse i Barcelona lanserte LG både nye telefoner og nye smartklokker. Les hele dekningen fra årets lanseringsfest på samlesiden.

(Kilder: @OnLeaks/Twitter.com via gsmarena.com 1, 2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen