Er dette Irans svar på Call of Duty?
Teknofil

Er dette Irans svar på Call of Duty?

I Persian Gulf Soldiers får du rollen som iransk spesialsoldat.

Persian Gulf Soldiers er et førstepersons skytespill som tilsynelatende følger trofast i sporene til Call of Duty og Medal of Honor. Den eneste forskjellen er at vi ikke spiller amerikaner eller europeer, men en iransk soldat.

Fiendene er imidlertid velkjente for vestlige spillere. En gruppe somaliske pirater har nemlig kapret et iransk handelsskip, og det er selvsagt å be om trøbbel. Iranske marinesoldater sendes ut for å redde sine landsmenn, og arrestere den somaliske piratlederen Sawfish. Dermed ligger alt til rette for massevis av skytekamper, eksplosjoner og alt det andre vi forventer fra et spill i Call of Duty-stilen.

Ifølge nettstedet Eurogamer ønsker utviklerne i det iranske studioet Amytis Games å lansere Persian Gulf Soldiers i vesten. De håper å selge det via Steam, og den vestlige lanseringen skal etter planen finne sted til høsten.

Spillet vil skilte med både enspillerkampanje og flerspillermodus, men sistnevnte har utviklerne ikke sagt noe om enda.

Dette er ikke første gangen iranske spillutgivelser blir tilgjengelige i vår del av verden. I fjor dukket det God of War-aktige actioneventyret Garshasp: The Monster Slayer opp i vesten. Der fikk vi rollen som en monsterjeger fra persisk mytologi, og spillet leverte plattformelementer, gåteløsing og kamper med en rekke våpen.

Du kan ta en titt på den offisielle traileren for Persian Gulf Soldiers:

Les også: Iranske protester mot Kuma\\War
Les også: Gjenopplev den iranske revolusjonen

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen