Citi.Transmitter-konseptet lar deg bruke framtidens bil til flere ulike formål. (Bilde: Vincent Chan)

Er dette framtidens bil?

Bytter ut kjørekropp etter forholdene.

Stadig flere mennesker bor i byer, og byene vokser som aldri før. Den urbane livsstilen skaper etterspørsel på nye løsninger, og dette gjelder i aller høyeste grad innen transport.

Konseptet Citi.Transmitter fra den Hongkong-baserte industridesigneren Vincent Chan kan nettopp være en slik løsning. Dette er snakk om en svært fleksibel og allsidig mini-bil, som kan brukes i ulike situasjoner og på ulikt terreng.

Tilpasset dine behov

Som vanlig i disse tider er deler av fokuset på miljøvennlighet, men det mest interessante med Citi.Transmitter er den modulbaserte ideen. Tohjulsbilen består av en hovedkropp der du sitter og kjører, samtidig som ulike deler lett kan festes bak på bilen.

Her spørs det hva du er ute etter. Vil du ha plass til mer last eller flere passasjerer? Eller kanskje du vil ha en beltebil for å kjøre ute i villmarka utenfor byen? Mulighetene her er i teorien uendelige.

Følg oss på Facebook
Lik oss på Facebook

På egen hånd er det kompakte kjøretøyet cirka 1/4 av størrelsen til en vanlig bil, noe som passer fint i trange storbyer.

Om dette blir framtiden for biler gjenstår å se, og inntil videre kan du se flere stilige konseptbilder på Coroflot.com.

(Kilde: Coroflot.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen