Er dette en iPad mini 3 med Touch ID?
Teknofil
(Bilde: Nowhereelse)

Er dette en iPad mini 3 med Touch ID?

Apples neste nettbrett vil kanskje lese fingeravtrykkene dine.

Det er ikke lenge siden Apples lille iPad mini med Retina-skjerm, også kjent som iPad mini 2, ble sluppet på det norske markedet. Mange trodde den ville komme med en fingeravtrykksleser, akkurat som iPhone 5S gjorde, men foreløpig er Touch ID-teknologien forbeholdt Apples toppmobil. 

Ifølge et nytt bilde som har lekket på nettet kan det se ut som neste iterasjon av Apples nettbrett vil være utstyrt med en Touch-ID-sensor. Bildet, som stammer fra det franske ryktenettstedet nowhereelse.fr, viser det som ser ut som en iPad mini med en gjenkjennelige gullring rundt hjemknappen. 

Foto: Nowhereelse

Dette er akkurat den samme gullringen vi kjenner fra iPhone 5S, som kjenner av om du holder fingeren over knappen eller ikke. 

Er det sant? 

Men, selv om det franske ryktenettstedet har vært en rimelig pålitelig kilde det siste året, er det ingen garanti for at dette faktisk er en lekket versjon av neste versjon av iPad mini. Det kan like gjerne være en prototype av iPad mini 2 eller rett og slett et falskt bilde. 

Apple har selvfølgelig ikke sagt noe om Touch ID-teknologien vil komme til andre enheter, men det ville vært uvanlig for dem å ikke dra over suksesser fra én enhet til en annen. De gjorde det for eksempel med Siri, som først ble introdusert på iPhone 4S og så senere til de nye iPadene. 

Det er ikke bare-bare å kjøpe iPad: 
iPad-kjøper fikk leire, ble arrestert »

(Kilde: Nowherelse)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen