Er Trail Rider det ultimate skateboardet?

Teknofil Er dette det ultimate skateboardet?

(Bilde: Gnarboards, All Rights Reserved)

Er Trail Rider det ultimate skateboardet?

Elektrisk rullebrett akselererer kjempefort.

Hold fast! Elektriske skateboard er ikke kjent for å være lynraske, men dette 3400-watts firehulsmonsteret vil få deg raskere i gang enn mange biler.

Trail Rider fra Gnarboards har nemlig en motor på 850 watt for hvert hjul, og lar deg akselerere fra 0–45 kilometer i timen på bare 1,9 sekunder. Det er også toppfarten, men med tanke på at det bare er du og litt beskyttelse som hjelm og albuebeskyttere som står på brettet, er det mer enn nok.

Bruk det til jobben

Selv med all denne energien har Trail Rider fremdeles nok batterikapasitet til å vare rundt 24 kilometer, slik at du kan bruke rullebrettet til og fra jobb. Eller du kan bruke det 39 kilogram tunge brettet til å trikse i villmarka som i videoen nederst i saken.

Brukeren holder i en håndkontroll som styrer de fire individuelle motorene, og må ellers balansere og lene seg hit og dit for å styre brettet i ønsket retning. Det er likevel tvilsomt at du kan foreta tradisjonelle skatetriks som ollie med Trail Rider.

Bli vår fan på Facebook!
Bli vår fan på Facebook!

Gnarboards forlanger 6100 dollar (36 700 kroner) for skateboardet, så det er best å begynne å spare. Sjekk ut Trail Rider og andre «gnarboards» hos Gnarboards.com.

Se Trail Rider i aksjon på YouTube:


(Kilde: Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen