(Bilde: Teddy Lipowitz )

Er dette den beste Oculus Rift-demoen så langt?

Så realistisk at nye spillere blir advart mot å lene seg på virtuelle bokser.

De grensesprengende VR-brillene Oculus Rift er fortsatt ikke lansert, men det stopper ikke utviklere verden over fra å lage imponerende demoer.

Denne gangen er det australieneren Teddy Lipowitz som har laget en kort spilldemo ved hjelp av grafikkmotoren Unreal Engine.

Smarte kontrollere

Det er imidlertid ikke grafikken som er mest interessant, men måten han har koblet kontrollerene sammen på. I tillegg til å ha et Oculus Rift-hodesett over øynene, har han også benyttet seg av Razers Hydra-kontrollere. Den ene har han festet på brystet for å registrere at han dukker opp og ned, mens den andre blir brukt for å sikte og bevege seg med. 

Resultatet er «Hydra Cover Shooter», som ser ut til å kanskje være den mest oppslukende Oculus Rift-demoen så langt. Ifølge Lipowits har flere personer som har prøvd det blitt så oppslukt at når de prøvde å reise seg opp i spillet forsøkte de å lene seg på de virtuelle kassene. Det hele resulterte i at de snublet i det virkelige liv, og han advarer nå nye spillere fra å gjøre noe lignende. 

Beste så langt?

Sammenlignet med demoene vi fikk prøve da vi testet Oculus Rift ser Hydra Cover Shoot ut til å ha tatt spillopplevelsen til et annet nivå, selv om vi digget de korte demoene vi fikk prøve. Det slår nok også mannen som var i fritt fall i Oculus Rift og det første VR-pornospillet, som bare var korte spillsnutter uten noe særlig innhold. 

Se video av Hydra Cover Shooter under: 

Oculus Rift skal komme i 2014, i første hånd bare til PC:
I framtiden kan imidlertid Oculus Rift komme til mobiltelefoner også »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen