(Bilde: Nowhereelse.fr)

Er dette beviset for en ny hjemknapp på iPhone 5S?

Nytt bakpanel gir plass for fingeravtrykksleser, ifølge nettsted.

Den nye telefonen fra Apple er forventet å vises frem den 10. september, men selv om lanseringen ikke er langt unna er det mye vi ikke vet. Blant annet har det gått rykter om at iPhone 5S vil få en fingeravtrykksleser innebygd i hjemknappen.

Nå har nettstedet NoWhereElse.fr tatt en titt på det gamle bakpanelet til iPhone 5 og sammenlignet det med bilder av det angivelige bakpanelet til iPhone 5S, og har lagt merke til noen markante forskjeller. 

Nytt kamera?

Foto: Nowhereelse.fr

Sammenligningsbildet viser blant annet at en rekke skruer har blitt flyttet rundt på iPhone 5S, for å gjøre rom for et redesignet kretskort.

Skruene rundt kameraåpningen ser også ut til å ha blitt flyttet litt på, noe som kan tyde på at ryktene om at iPhone 5S vil få doble LED-lys stemmer.

Større endringer rundt hjemknappen

Men i tillegg til et nytt kretskort og dobbel LED-blits ser det også ut til å ha blitt ryddet plass rundt hjemknappen. Det er spesielt metallplaten som ligger mellom den store bakplaten og hjemknappen som har fått en helt annen form.

Ifølge Apple Insider kan dette være et tegn på en fingeravtrykksleser vil være på plass i den neste iPhonen. I tillegg er det også forventet at hjemknappen vil bli konveks, altså at den buler utover og ikke innover, for å gi plass til sensoren på innsiden. 

Det har lekket mange spennende Apple-bilder den siste tiden: 
Se alle bildene av den nye billig-iPhone »

(Kilde: Apple Insider)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen