Er det slik nye Apple TV vil se ut?
Teknofil
(Bilde: Curved)

Er det slik nye Apple TV vil se ut?

Fjernkontrollen er i fokus i denne nye konsepttegningen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter at Apple TV fikk en langt mer prominent plass på Apples hjemmesider, har ryktene gått om at selskapet jobber med en ny versjon. Ryktet fikk nytt liv i februar da Bloomberg hevded en ny Apple TV kan være klar allerede i april

Men, hvordan vil den nye dingsen se ut? Hvordan vil den fungere, og hva slags funksjoner vil den ha? Disse spørsmålene har det tyske designerstudioet Curved/labs prøvd å svare på med sine lekre konsepttegninger.

Helt ny fjernkontroll

Foto: Curved

Designerne tror Apple vil gjøre to store endringer med den nye Apple TV-en: Gjøre selve boksen tynnere, og bytte ut hele fjernkontrollen med en iPod Nano-lignende kreasjon. 

Ifølge de tyske designerne vil dagens fysiske knapper byttes ut med en avlang berøringsfølsom skjerm. På skjermen kan du se alt fra hvilken app som brukes, hvilken film som vises på TV-en og naturligvis de vanlige medieknappene vi kjenner fra dagens variant.

Som om ikke det var nok med en berøringsfølsom skjerm drømmer designerne også om at fjernkontrollen kan lades trådløst ved å legges oppe på Apple TV-en. 

Egen appbutikk

Ettersom apper blir stadig viktigere, noe Apple også viste i sin nyeste Apple TV-oppdatering, tror de tyske designerne at neste Apple TV vil komme med en separat applikasjonsbutikk. 

Ifølge Curved/labs' vil den nye Apple TV-en komme i flere ulike farger, og matche dagens iPhone 5S-varianter: Svart, grå, gull og sølv. 

Alt dette er naturligvis bare drømmer og ideer fra en håndfull tyske designere, og må tas med flere bøtter salt. Funksjonene og designet de har drømt seg frem til er ikke basert på hverken lekket informasjon eller rykter, og ingen andre enn Apple vet hvordan en framtidig Apple TV vil se ut. 

TV-boksen blir stadig viktigere for Apple: 
— Apple TV blir viktigere nå som iPod-tallene daler »

(Kilde: Pocket Lint)

 

Curved Labs' Apple TV-visjon

(Bilde: Curved)
(Bilde: Curved)
(Bilde: Curved)
(Bilde: Curved)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen