Er det slik Nexus-nettbrettet vil se ut?
Teknofil

Er det slik Nexus-nettbrettet vil se ut?

Se det lekre HTC-konseptet som kjører Android L.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er ikke bare Apple-rykter som svirrer rundt for tiden, men også rykter om Googles neste nettbrett. Hvem skal lage det? Hvordan ser det ut? Når kommer det? 

Foreløpig vet vi veldig lite, annet enn at Google har bekreftet at de ikke vil slutte med Nexus-serien, som det gikk rykter om en stund. De har også sagt at det vil komme nye Nexus-modeller i år, men de har ennå ikke sagt hvilken produsent de vil samarbeide med for å lage dem. 

Den mest sannsynlige kandidaten ifølge tidligere lekket kode, er HTC. De jobber angivelig med et nettbrett under kodenavnet HTC Volantis, og mange tror dette vil ende opp med å være Nexus 8 (eller Nexus 9).

Lekkert konsept

Siden alle ryktene om Google-nettbrettet er såpass tynne, kommer det kanskje ikke som en overraskelse at ingen vet hvordan det vil se ut. Det stoppet imidlertid ikke YouTube-kanalen My Gadgetic fra å lage en liten konseptvideo, for å vise hvordan de tror nettbrettet vil se ut. 

Det vi kanskje liker aller best er det lekre operativsystemet, Android L, med deres nye og enkle design. Det passer godt inn på det stilrene nettbrett-konseptet.

Se videoen under selv:

 

Konseptartister tar ofte helt feil: 
Slik trodde de den originale iPhone ville se ut »

(Kilde: BGR)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen