(Bilde: Thomas Bogner)

Er det slik iWatch vil se ut? 

Nok et lekkert konseptbilde har dukket opp på nettet.

Sist gang vi så et konseptbilde av Apples fortsatt ubekreftede iWatch, tenkte vi at det var akkurat sånn vi ville at den skulle se ut. Nå har det dukket opp nok et konseptbilde som får oss til å tenke akkurat det samme. 

Lekker og minimalistisk

Designeren Thomas Bogner har tatt utgangspunkt i Nikes Fuelband-armbånd, og slengt inn en rad av lekre ikoner og grafikk. Resultatet er en enkel og minimalistisk klokke, som hverken tar mye plass eller oppmerksomhet. 

Bogners tilnærmelse til smartklokke-designen er defintivt interessant, og går vekk fra den vanlige "klokke"-designen de fleste produsentene gått for så langt. Både Samsungs Galaxy Gear, Sonys SmartWatch 2 og Pebble ligner tross alt på tradisjonelle klokker, mens Bogners ser mer ut som et futuristisk armbånd. 

Foto: Thomas Bogner

Kommer den i kveld?

Apple har invitert til en stor lanseringsfest som går av stabelen i kveld klokken 19:00 norsk tid, men det er liten sansynlighet for at de slipper en smartklokke. Selv om det har versert mange rykter om en iWatch, vil den ikke slippes før i 2014, ifølge ryktebørsen.  

Bogner er ikke alene om å lage lekre konseptbilder: 
Slik kan Apples iWatch bli » 

(Kilde: Thomas Bogner via Pocket Lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen