Epson topper Stylus-serien med ny "Alt-i-ett"-maskin

Spesifikasjoner er lagt ut i Prisguiden

Spesifikasjoner i Prisguiden

 

Pressemelding

Gjenopprett gamle bilder med alt-i-ett-skriveren

(Oslo 27. august 2004) Med den nye alt-i-ett-skriveren Stylus CX6600 kan man enkelt skrive ut, kopiere og skanne alt fra tekstdokumenter til fotografier. I tillegg har toppmodellen fra EPSON et nytt bruksområde gjennom en funksjon som gjenoppretter gamle bilder som har falmet.

Alt-i-ett-skriveren inneholder skanner på 1200 x 2400 dpi som håndterer alt fra enkle tekstdokumenter til høyoppløselige bilder med høy kvalitet. Med den nye programvaren EPSON Scan kan brukeren enkelt restaurere fargene på gamle bilder som har falmet.

Stylus CX6600 inneholder PhotoQuicker 3.5 og Web-til-papir programvare. PhotoQuicker lar brukere tilpasse og enklere skrive ut bilder. Web-til-papir-programvaren kondenserer automatisk web-sider om til papirstørrelse, slik at utskriften reflekterer hva brukerne ser på PC-skjermen.

CX6600 kombinerer høyhastighets utskrifter, skanning og kopiering med fleksibiliteten til minnekortleseren, kvaliteten på blekket og kostnadseffektiviteten ved separate blekkpatroner.

Med noen få trykk på det brukervennlige kontrollpanelet, kopierer maskinen fotografier i farger eller i svart/hvitt. Brukeren kan selv spesifisere type, media og kvalitet. Maskinen er kompatibel med 11 ulike minnekort, og bilder kan skrives ut direkte fra minnekortet, og skannede dokumenter kan lagres på minnekortet uten å måtte skru på datamaskinen.

Stylus CX6600 skriver ut opptil 22 sider i minuttet og har en utskriftskvalitet på opptil 5760 dpi.

- Utskriftsfunksjonen er basert på EPSONs micro piezo-teknologi og DURABrite-blekket som gir smussfrie og vannfaste utskrifter som ikke falmer, selv på vanlig kopipapir. Selv om man skulle være så uheldig å søle vann på arket direkte etter utskriften, vil ikke blekket flyte ut, sier Bjørn Inge Bergestuen, Product Sales Manager i EPSON.

Stylus CX6600 har en anbefalt utsalgspris på kr. 2.195 inkl. mva, og er i salg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen