Epson Stylus Photo R2880

Epsons sider har det plutselig dukket opp en ny skriver, nemlig den lenge etterlengtede erstatteren til Epsons suksess R2400. Erstatteren har fått navnet Epson Stylus Photo R2880 og mange har ventet lenge på denne.

Det har vært mye snakk om denne skriveren på nettet, og mange har hatt håp om at man nå slapp å bytte ut den svarte blekkpatronen for å skrive ut høykvalitets svart-hvit-utskrifter, slik man måtte på R2400. Desverre må vi nok skuffe disse, da dette i følge brukerhåndbokens side 44 fremdeles er nødvendig. Riktignok følger både Photo Black og Matte Black patroner med når man kjøper skriveren, men bare en av dem kan altså stå i skriveren om gangen.

I følge spesifikasjonslisten til R2880 og R2400 kan det synes som om endringene ikke er store i nykomlingen. Oppløsningen og dråpestørrelsen er identisk, og det er også papirstørrelsen og antall blekkpatroner. Den automatiske arkmaterens kapasitet øker fra 100 til 120 ark. Likevel, de største forbedringene synes ikke på spesifikasjonslisten vår, og består av ting som forbedrede toneoverganger, støtte for papir på rull, og dobbelt USB2-port, så man kan koble to ulike datamaskiner til samme printer, for å nevne noe.

Brukerhåndboken til R2880 i PDF-format kan lastes ned fra Epsons side her, eller om den ikke skulle fungere, fra Akam her.

Pris og tilgjengelighet i Norge for Epson Stylus Photo R2880 er ennå ukjent.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen