Epson Store åpnet i dag.

For ikke lenge siden åpnet FotoVideo Canon Store i sine lokaler i Møllergata i oslo, og nå er turen kommet til Epson. Et annet hjørne i butikken blir dermed avsatt spesielt til Epson-produkter og spesialister på disse vil være til stede for å hjelpe kunder med informasjon og råd om akkurat disse produktene.

Man kan undres på om dette er et resultat av at gikk konkurs i februar, men det er uansett en ide som har potensiale for oss forbrukere. Butikkene av det fysiske slaget sliter som regel i konkurransen med nettbutikkene og må holde høyere priser enn dem på grunn av slike ting som lønnsutgifter og husleie. Når man ikke kan konkurrere på pris må man konkurrere på noe annet, og muligheten til å få god og profesjonell hjelp der og da er en av de fysiske butikkenes store fordeler over konkurrentene som bare opererer på nett.

FotoVideos lokaler i Møllergata
FotoVideos lokaler i Møllergata

I forbindelse med åpningen av Epson Store arrangerer også FotoVideo fotomesse fra i dag av og til og med lørdag 11 oktober, med messetilbud og representanter fra forskjellige produsenter til stede. Et knippe profesjonelle fotografer er også hanket inn for å fortelle om hvordan de bruker ulike produkter.

Mer info om Epson Store, messetilbudene og fotografene som vil være til stede finner du på FotoVideos websider og/eller i messekatalogen (NB! PDF-fil på over 20 MB). Og ikke fortvil om du ikke bor i Oslo. FotoVideo har tenkt på dere som bor andre steder i landet og tilbyr messetilbudene også gjennom sin nettbutikk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen