Epson "pusser" støvet av gamle bilder

Spesifikasjoner er lagt ut i Prisguiden.

Se spesifikasjoner i Prisguiden

Pressemelding

Ny skanner digitaliserer 35mm film automatisk

(Oslo 27. august 2004) Perfection 2580 Photo fra EPSON er verdens første skanner som inneholder en automatisk filminnlegger for digitalisering av 35mm film. Legg inn negativene eller lysbildene i skanneren og la skanneren gjøre resten!

Skanneren er utviklet for hjemmebruk og amatørfotografer som ønsker enkel skanning med høy kvalitet fra 35mm film. Perfection 2580 Photo inneholder også funksjoner for restaurering av gamle fotografier og kan skanne film til fotostørrelser med høy kvalitet.

Den innebygde filminnleggeren gjør det enkelt å skanne 35mm film. Det eneste brukeren trenger å gjøre er å legge inn filmen, og filmen skannes automatisk i opptil A3-format. Med flerfotomater som tilleggsutstyr kan filminnleggeren skanne opptil 24 fotoer automatisk, noe som gjør at brukeren kan fremkalle, restaurere og arkivere alle sine gamle bilder svært raskt.

Skanneren har en oppløsning på 2400 x 4800 dpi. Gamle bilder får nytt liv med EPSONs programvare for fargerestaurering og for fjerning av støv og riper.

Høye skanninghastigheter oppnås med USB 2.0-grensesnitt og kompatibilitet med standard USB 1.1. Skanneren har et brukervennlig kontrollpanel som krever kun ett-klikks skanning til e-post, internett, lagring og kopiering.

- Dette gjør skanning til en lek for uerfarne brukere, sier Bjørn Inge Bergestuen, Product Sales Manager i EPSON Norge.

Perfection 2580 Photo har en anbefalt utsalgspris på kr. 1.595,- inkl. mva, og er i salg.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen