Epson med lyssterk projektor for hjemmekino

 

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

Epson EMP-TW200H er en oppgradert versjon av EMP-TW200, og tilbyr som sin forgjenger 16:9-format med en oppløsning på 1280x720.

EMP-TW200H har fått en kraftigere lampe som lyser med 1500 lumen, samt et bedre kontrastforhold på 1000:1 (EMP-TW200 hadde respektive 1300 lumen og 800:1 i kontrastforhold).

Epson har gjort dette grepet for å gi bedre bilde i rom med lys. Dette skal appellere til de som ikke har rom som er "ideelt" for hjemmekino.

EMP-TW200H støtter den nye HDTV-standarden (High Definition TV). Denne vil gi bedre bildekvalitet, og skal støttes av neste generasjon DVD-spillere.

Epson har inkludert en funksjon for horisontalt og vertikalt linseskift i projektoren, som gjør at den kan lyse på skrått mot et lerret uten at bildet blir skjevt.

Støynivået er oppgitt til 28 dB i stillemodus, og 37 dB ved maksimum lysstyrke.

EMP-TW200H er tilgjengelig for salg fra 15. november, til en veiledende pris på 16.990 inkl. mva.

Les forøvrig hele pressemeldingen fra Epson (under).

 

Pressemelding

Få rom er ideelle for projektorer:
Ny hjemmekinoprojektor utfordrer lyset

(Oslo 9. november 2004)

De fleste rom har ikke mørke vegger og totalt fravær av lys, noe som er ideelle forhold for en hjemmekinoprojektor. Derfor lanserer EPSON hjemmekinoprojektoren EMP-TW200H som har mer lys enn andre tilsvarende projektorer. Dette gir bedre bilder i rom med mye lys.

Med 1500 ANSI lumens har EMP-TW200H tilstrekkelig lys til å kunne brukes i rom som ikke er mørkelagt. I rom med mye lys, vil kontrasten på EMP-TW200H være høyere enn de fleste andre hjemmekinoprojektorene med langt høyere oppgitt kontrast.

EMP-TW200H har Wide-XGA-format med høy oppløsning, skjermstørrelse på opptil 300 tommer, avansert LCD-teknologi og kontrast på 1000:1. Et utvalg av fargemodus innebærer at brukeren kan maksimere fargekvaliteten i henhold til bruk og belysning.

- Oppløsningen på 1280 x 720 er den fremtidige HDTV-standarden som EBU (European Broadcasting Union) har valgt som sin standard. Denne oppløsningen vil også støttes av neste generasjons DVD-spillere. Investerer man i en projektor i denne prisklassen, bør projektoren ha denne oppløsningen, sier Product Sales Manager Bjørn Inge Bergestuen i EPSON Norge.

EMP-TW200H har også en annen svært nyttig funksjon. Horisontalt og vertikalt linseskift innebærer at projektoren kan lyse skrått mot et lerret uten å få hellende vinkler. Uten denne funksjonen må bildet korrigeres med et digitalt keystone-filter som begrenser bildekvaliteten.

Det innebygde kinofilteret forbedrer fargebalansen og kontrasten ytterligere. Brukerne kan også dra nytte av et 0,7 tommers LCD-panel med presis 10-bit fargedybde som gir meget nøyaktige innstillinger. En 1.5 zoom gir detaljvisning med stor presisjon.

Projektoren er enkel i bruk, og er utviklet slik at innstillinger gjøres enkelt enten via skjermmenyen eller fjernkontrollen.

Fakta om EMP-TW200H:

  • 16:9 wide-aspect LCD-panel med forbedret fargegjengivelse
  • 1500 ANSI lumens
  • Kontrast på 1000:1
  • Fem forskjellige fargemodus og Colour Reality II for RGBCMY for optimalisert bildekvalitet
  • EPSON Cinema Colour Editor-programvare for fargejustering på seks akser – både CMY og RGB
  • Komponent-video, s-video og Komposite-innganger for TV, DVD, video, PC og spillkonsoller
  • Vertikalt og horisontalt linseskift, i tillegg til 1,5 linse med zoom og fokus
  • Viftestøy på 28dB

EMP-TW200H har en anbefalt utsalgspris på kroner 16.990 inkl. mva og er ventet i salg fra og med 15. november 2004.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen