Epson lanserer "fjernstyrt" projektor

Spesifikasjoner er lagt ut i Prisguiden.

Se spesifikasjoner i Prisguiden

Pressemelding

Ny projektor fra EPSON: Fjernstyr projektoren via nettverks-PC

(Oslo 1. september 2004) Projektoren EMP-821 fra EPSON er spesialutviklet for store møterom, hoteller, konferanserom og undervisning og kan fjernstyres fra en nettverks-PC.

Med den valgfrie nettverksfunksjonen kan EMP-821 fjernkontrolleres fra en nettverks-PC. Dermed kan presentasjoner kjøres og styres eksternt via en PC.

- På denne måten kan flere projeksjoner utføres samtidig, hvor som helst på det samme nettverket. Dette gir konferanser nye dimensjoner og muligheter, sier Bjørn Inge Bergestuen, Product Sales Manager i EPSON Norge.

EMP-821 leverer 2600 ANSI lumens, har en lampelevetid på opptil 3000 timer og viftestøy på 30dB. EMP-821 er svært enkel i bruk. Sett fra deg projektoren på bordet, koble til og den automatiske keystone-korreksjonen finner lerretet automatisk, korrigerer innstillingene og fokuserer bildet optimalt på lerretet.

Projektoren har en rekke innganger og en utgang for ekstern skjerm som kan brukes selv når strømmen er skrudd av. Lysstyrken sørger for et klart og skarpt bilde selv i rom med vanskelige lysforhold.

Projektorens zoom-ratio (1:1:6) gir brukeren mer fleksibilitet. Projektoren kan projisere et bilde på 60” fra en avstand på mellom 1,6 og 2,8 meter. Dette innebærer at projektoren håndterer nærmest alle typer romløsninger og kan installeres i en rekke posisjoner.


EMP-821 har en anbefalt utsalgspris på kr. 25.990 ekskl. mva, og er ventet i salg i slutten av september.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen