EPoX: Sokkel 939 på Computex


Sokkel 939

Dermed er det klart at AMD vil komme med sin neste generasjons plattform og sokkel samtidig med at Intel lanserer sin nye plattform - i det som kan bli den mest spennende datamessen på lenge.

Tidligere har både ASUS og MSI sine sokkel 939-kort "lekket ut" på nettet, men AMD har ikke selv lansert prosessorer basert på denne sokkelen enda.

- Vi kommer til å avdekke en helt ny generasjon hovedkort, som vil inneha en oppsiktsvekkende blanding av banebrytende ytelse, supre egenskaper og verdiskapende tillegg, sier EPoX-sjefen Timothy Hsu i selskapets pressemelding i dag.

"Velkommen til fremtiden" sier EPoX helt øverst i invitasjonen sin, og lister opp at de vil vise frem både "Grantsdale"- og sokkel 939-kort på datamessen Computex på Taiwan neste uke. Dermed bekrefter de de tidligere ryktene om AMDs lanseringsplaner for sokkelen som skal binde sammen Athlon 64 og Athlon 64 FX på samme plattform.

Samtidig ventes det nye PCIe grafikkort fra ATI og NVIDIA på Computex, som vil bli den største datamessen i Asia noensinne: Over 1300 utstillere vil stille opp med rundt 2800 stands på et 58 000 m2 stort område, ifølge taiwanske DigiTimes.

EPoX vil også benytte anledningen til å vise frem nye versjoner av mini-PC-en Mini Me, vifteløse hovedkort for "Dothan"-baserte Pentium-M-prosessorer til bruk i Blade-servere, og en del blåtann-adaptere.

HW.no vil bringe deg nyhetene fra Computex etterhvert som de kommer inn fra messegulvet i Taipei neste uke.

(Kilder: EPoX, DigiTimes)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen