EPoX med NVIDIA-baserte grafikkort

EPoX sitt valg av NVIDIA gir brikkeprodusenten et lite lys i det som kanskje kan virke som et stummende mørke, etter fadesen med DirectX 9-ytelsen i NV30-serien deres og avhoppingen til produsenter som ABIT og ASUS.

Hovedkortprodusenten EPoX har aldri laget grafikkort før, men har rukket å bli en respektert produsent av hovedkort - spesielt blant entusiaster som setter pris på overklokkbarheten til kortene deres. Når selskapet nå skal begynne med grafikkort og velger NVIDIA sine brikker, kan det blant annet skyldes erfaringene de har fått med NVIDIA sine nForce-brikkesett.

EPoX sitt første grafikkort blir basert på lavprisbrikken GeForce MX 4000 - en nyoverhalt utgave av den aldrende DirectX 7-løsningen GeForce 4 MX440. Selskapet lover en hel serie med GeForce-kort etter dette, fra MX440 til toppmodellen GeForce FX 5950 Ultra.

Det gjenstår å se når og hvor disse grafikkortene dukker opp. Som så ofte med helt ferske produkter er informasjon om pris og tilgjengelighet her til lands foreløpig fraværende.

(Kilde: X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen