Med denne blir du tøffest i gata.
Teknofil
Med denne blir du tøffest i gata. (Bilde: SWNS)

Entusiaster lagde kopi av Batmobilen

«The Tumbler» skal være med i Gumball 3000.

Om du skal være med på den årlige Gumball 3000-bilturen, er det greit å skille seg ut. Det gjør i høyeste grad denne gjengen, som har bygd en tro kopi av Batmobilen fra den nyeste Batman-trilogien av Christopher Nolan.

«The Tumbler», som den heter i filmene, pakker inn en 6,2-liters V-8-motor med 400 hestekrefter, og kommer til å kjøre rundt i Europa fra og med neste uke. Så om du er i København den 18. mai, kan du få med deg denne lovlige utgaven av den kappekledde ridderens yndlingskjøretøy.

Dyr lek og moro

Bilen er skapt av en gjeng som kaller seg Team Galag, som stammer fra England, Tyskland, USA og Saudi-Arabia. Innbyggerne i det sistnevnte landet er kjent for å være svært glade i fart og biler, og Team Galag føyer seg derfor rett inn i tradisjonen.

Det kostet teamet 1,6 millioner dollar (9,3 millioner kroner) å mekke Batmobilen, men med tanke på at de har vært med flere ganger før på bilturen, som er kjent for å tiltrekke seg rike bilentusiaster, har det neppe vært et alvorlig innhugg i lommeboka.

Gumball 3000 er nemlig ingen konkurranse, og det gjelder ikke å komme først i mål. Det er selve opplevelsen som står i sentrum, og her kommer spenstige innslag som denne Batmobilen til sitt rette.

Bilen ville neppe ha vunnet uansett, med sine 2,5 tonn og toppfart på 160 kilometer i timen.

Gumball 3000 går av stabelen i København i Danmark den 18. mai, før turen går gjennom Helsingfors, St. Petersburg, Tallinn, Riga, Warsawa, Krakow og Wien, før målgang i Monaco.

Se flere bilder av bilen hos GTSpirit.com.

Vi skulle gjerne sett Batmobilen i jakt med denne:
Har de verdens råeste politibil? »

Ta også en titt på den originale Tumbler-bilen i aksjon på YouTube:

(Kilder: GTSpirit via Yahoo! Autos og DVICE)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen