EnterpriseDB gir ut ny PostgreSQL

EnterpriseDB er klar i sin kommunikasjon: de ønsker å konkurrere både med MySQL og Oracle. PostgreSQL har mer funksjonalitet enn MySQL og siden den er gratis i innkjøp er prisen naturlig nok en helt annen en Oracle.

I den nye versjonen av PostgreSQL har EnterpriseDB lagt ved Procedural Language Debugger og MySQL-to-PostgreSQL Migration Toolkit som tidligere kun var tilgjengelig gjennom selskapets properitære EnterpriseDB Advanced Server.

På samme måte som mange andre selskaper tjener EnterpriseDB sine penger på "foredling" og support av open-source-programvare. PostgreSQL ble en del av Sun Microsystems Solaris-operativsystem for litt over ett år siden og det er EnterpriseDB som jobber i kulissene som supportorganisasjon på denne.

EnterpriseDB vil helst selge sitt Advanced Server-produkt. Denne er basert på PostgreSQL, men har en rekke properitære tilleggskomponenter - blant annet oppgis komplett Oracle-kompatibilitet.

Du kan lese mer om selskapets produkter på http://www.enterprisedb.com/.  Pressemeldingen over den nevnte lanseringen finner du her: EnterpriseDB releases new version of EnterpriseDB Postgres distribution

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen