(Bilde: Logitech)

Enorm kapasitet i Logitechs nye spillmus

Slipper trådløs mus som varer, og varer, og varer.

Datamusen har vært tilnærmet uendret de siste 20 årene. Fra den spede fødsel i Douglas Engelbarts laberatorium, til nyere modeller med spenstigere og alternative styresett

Men skal man tro Logitech har man etter over 20 år ennå ikke produsert den ultimate spillmusen. Nå lanserer nemlig selskapet en ny trådløs mus som er myntet på spillere.

God batteritid

G602 er navnet på nyskapningen som skal «flytter grenser for trådløs spilling», som det heter i pressemeldingen fra Logitech. Det som skiller denne musen fra øvrige modeller, skal være den gode batteritiden. G602 er faktisk oppgitt å tåle omtrent 250 høyintensive timer før den tar kvelden og må lades.

Musen kan veksle mellom «performance»-modus og «endurance»-modus. I endurance-modus skal den holde det gående i over 1400 timer, noe som må sies å være imponerende.  

g602-gaming-mouse.
G602 kommer med en ny type mottaker som er spesiallaget for god ytelse i spill.Foto: Logitech

Rapporteringstiden til musen er oppgitt til gode 2 millisekunder, og for å oppnå dette kaster Logitech den kjente Unified-mottakeren, som kan ha flere enheter tilkoblet, til fordel for en mottaker som konsentrerer hele sin båndbredde til G602. For å hindre at du mister den lille mottakeren, kan den lagres inne et rom i musen mens du er på farten.

For den harde spiller

Logitechs nyeste leveres med deres «Delta Zero»-sensor, som byr på oppløsningen 2500 DPI.

11 programmerbare knapper står til tjeneste, og disse er av den mekaniske typen som skal tåle 20 millioner klikk. Disse kan brukes til hva du vil, om det så er spillmakroer eller navigasjon i operativsystemet som står på ønskelista.

Logitech akkompagnerer lanseringen av G602 med to nye musematter, G440 og G240. Disse skal egne seg spesielt godt til henholdsvis høy og lav DPI-innstilling.

G602 skal være like rund hjørnet, og kan hentes i butikken i september for 550 norske kroner

Logitech pøser ut nye modeller, men visste du mannen som oppfant datamusen hadde eget kontor i hovedkvarteret deres?

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen