Enklere overføring av bilder


Bilde: yousendit.com

YouSendIt Express er et program som gjør det mulig å sende én eller flere filer direkte fra skrivebordet i Windows eller Mac uten å måtte åpne et e-postprogram eller en nettleser. Dette gjelder både bilder og andre typer filer.

Brukeren kan bare klikke-og-dra bilder til en bestemt mappe, og disse blir automatisk komprimert før de sendes til mottaker.

Dersom brukerens nettforbindelse av en eller annen grunn blir avbrutt under sending, vil sendingen fortsette automatisk når forbindelsen er i orden igjen.

Last ned

YouSendIt Express kan lastes ned som et eget program, men det finnes også tilleggsvariant for Adobe Photoshop og Apple Aperture. Dette er tilleggsprogram som gjør det enkelt å raskt sende et bilde uten å måtte åpne et eget program.

Selve programmet YouSendIt Express er gratis, men du må registrere deg for å bruke tjenesten, og det opereres med flere ulike prisklasser. Filer som er 100 MB eller mindre kan du sende gratis. Ønsker du å sende større filer må du betale for tjenesten. Les mer om vilårene på denne siden

Detaljene finner du på yousendit.com.

(Kilde: PhotographyBlog)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen