Enklere blir det ikke

Alternativ tekst mangler

Minimalisme går aldri av moten, og tynne telefoner med et minimalistisk design er definitivt i vinden. Men hvor langt skal en ta det?

Denne telefonen er trolig noe det nærmeste du kommer pur simplisme. Telefonen har ingenting nymotens, som mp3-spiller, kamera eller blåtann-støtte, men kan kun ta imot og ringe samtaler. Og så snart du kaster et blikk på designet så ser du hvorfor. Telefonen har kun fire talltaster og en ringeknapp på toppen.

En kan jo lure på hvordan telefonen klarer å skille nummerne fra hverandre, ettersom det er tre nummer på hver tast. Men løsningen er like enkel som den er genial. Tastene har tre trykksensorer, og registrerer om tastetrykket ligger til høyre, i midten eller til venstre.

Etterhvert som du taster nummeret vil dette komme opp på den svart/hvite-skjermen, som forøvrig svinges elegant ut så snart du skal ta en telefon.

Foreløpig er telefonen kun et konsept, og dessverre ikke noe som skal markedslanseres. Men ettersom prototypen går Motorolas "Razr"-telefonen en god gang, er dette definitivt interessant for deg som er på jakt etter noe enkelt du bare kan ringe med.

(Kilde: Mobile-Magazine)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen